Инициативи


Годишен Финансов Отчет 2016 на СНЦ НОСБ

16 юни 2017 г.

От последващата връзка може да изтеглите Годишен Финансов Отчет 2016 на СНЦ НОСБ, което в съответствие с изискванията на законите на Република България и ЕС.

NAP-NOSB-2016

Be Sociable, Share!

Общо събрание на СНЦ НОСБ

23 август 2011 г.

СНЦ НОСБ насрочи дата за провеждане на Общо събрание на 28.09.2011 г. в гр. София, ул. 68 № 2Б, вз Симеоново-север, Витоша, от 18:00 ч. при следния дневен ред:

1. Приемане на годишния отчет за дейността на управителния съвет.
2. Констатиране и освобождаване от длъжност на членове на управителния съвет.
3. Избор на нов управителен съвет.
4. Приемане на програма на сдружението.
5. Други.

Съобщение за датата, часа, мястото и дневния ред на Общото събрание ще бъде разпространено, съгласно устава на Сдружението по член 11, ал. (3), т.1.

Be Sociable, Share!

Честит празник! Честита да е България!

3 март 2011 г.

НОСБ поздравява всички българи, където и да се намират, с двойния празник 133 години Освобождение на България и 1330 г. България!

Be Sociable, Share!

Най-дългата мартеница – ден, място и час

28 февруари 2011 г.

Лого на Най-дългата мартеница

Най-дългата мартеница ще бъде показана на 3 март 2011 г. от 15:00ч. пред главния вход на НДК в гр. София. Очакваме да се видим там!

Ротаракт клуб София Интернешънъл и Национално обединение “Съхрани Българското” ще изработят най-дългата мартеница някога създавана в България. Целта на инициативата ни е да привлечем вниманието към символите на българската култура и да увлечем в това българи и почитатели на българската традиция от целия свят.

Инициативата се осъществява под патронажа на г-н Красимир Ганчев, Дистрикт Гуверньор на Ротари – България.

Нашата идея е да съберем, в рамките на месец февруари 2011, мартеници с минимална дължина 30 см и неограничена максимална дължина, от всички желаещи да се включат в инициативата. Събраните мартеници ще бъдат привързани една за друга като по този начин се оформи възможно най-дълга верига.

Мартениците могат да бъдат както купени, така и направени от самите вас, можете да участвате индивидуално или да превърнете това в проект сред познати или група хора, в която участвате като изработите заедно вашата мартеница.

Дори и да не сте в България, вашата мартеница може да стане част от този проект – като я изпратите до нас по пощата, като разкажете за инициативата сред вашите познати и други българи около вас и заедно направите своята част.

С цел да реализираме този проект, ние поставяме фокуса върху неговото общобългарско значение като се обръщаме към всички – отделни хора и групи – с покана да изпратят до нас мартеница, която да стане част от проекта. На 3 март 2011 г. проектът ще бъде показан в гр. София като на този ден всеки, който все още не се е включил, ще може да дойде и лично да завърже своята мартеница. Всяка мартеница получава уникален номер, а всеки участник – дигитален сертификат за участие.

Be Sociable, Share!

Нова интернет страница на Съхрани Българското

28 февруари 2011 г.

НОСБ

Национално обединение „Съхрани Българското“ от днес има нова интернет страница. Продуктът, изработен от СветЪ Дизайн Диджитал Студио с подкрепата на МУЛТИМРЕЖА, разполага с нова визия, нови функции, подобрена търсеща машина и много други екстри. Предстои поетапното попълване на информацията в сайта и включването на още програмни продукти, които да направят сайта наистина мултифункционален. Развихме възможността за подаване на заявление за членство през сайта и подобрихме формата за обратна връзка. Споделянето на информацията в социалните мрежи е максимално улеснено. Влагането на видео и аудио записи е вече възможно с много малко усилия. Честит 1 март 2011 г.

Be Sociable, Share!

Календар 2010

29 декември 2009 г.

На 29 декември 2009 г. сдружение „Национално обединение Съхрани Българското“ публикува календара си за 2010 г.

.

.

.

Be Sociable, Share!

Български изобретатели

15 декември 2009 г.

На 15 декември 2009 г. сдружение „Национално обединение Съхрани Българското“ публикува ликовете на още български изобретатели с постижения в българската и световна наука.

Be Sociable, Share!

НОСБ публикува своята Програма 2009-2011

9 ноември 2009 г.

Днес 9 ноември 2009 г. сдружение „Национално обединение Съхрани Българското“ публикува списък със своите бъдещи проекти за периода 2009-2011.

Be Sociable, Share!

Възобновяване на работата на НОСБ с институциите

6 октомври 2009 г.

Днес 6 октомври 2009 г. сдружение „Национално обединение Съхрани Българското“ възобновява работата си с институциите по проекти с национално и патриотично значение.

Be Sociable, Share!

София събира младия политически елит на света

18 юли 2009 г.

Сдружение „Национално обединение Съхрани Българското“ е партньор на 2-рия Софийскии международен модел обединени нации – www.sofimun.org.

Be Sociable, Share!

Be Sociable, Share!