Най-дългата мартеница – ден, място и час

февруари 28, 2011 by  
Filed under Инициативи, Новини

Най-дългата мартеница ще бъде показана на 3 март 2011 г. от 15:00ч. пред главния вход на НДК в гр. София. Очакваме да се видим там! Ротаракт клуб София Интернешънъл и Национално обединение “Съхрани Българското” ще изработят най-дългата мартеница някога създавана в България. Целта на инициативата ни е да привлечем вниманието към символите на българската култура […]

Календар 2010

декември 29, 2009 by  
Filed under Инициативи, Новини

На 29 декември 2009 г. сдружение „Национално обединение Съхрани Българското“ публикува календара си за 2010 г. . . .

София събира младия политически елит на света

юли 18, 2009 by  
Filed under Инициативи, Новини

Сдружение „Национално обединение Съхрани Българското“ е партньор на 2-рия Софийскии международен модел обединени нации – www.sofimun.org.

Има вече нощни линии на градския транспорт в гр. София

май 12, 2009 by  
Filed under Инициативи, Новини

Сдружение „Национално обединение Съхрани Българското“ информира, че вече има денонощни линии на градския транспорт в гр. София! Честито!

НОСБ изпрати своите предложения за нощни линии на градския транспорт в гр. София

март 6, 2009 by  
Filed under Инициативи, Новини

НА 3 март 2009 г. сдружение „Национално обединение Съхрани Българското“ качи в интернет страницата си новият календар за 2009 година. Традицията ни продължава с изобретатели.

Календар 2009

март 3, 2009 by  
Filed under Инициативи, Продукти

На 3 март 2009 г. сдружение „Национално обединение Съхрани Българското“ качи в интернет страницата си новия календар за 2009 година. Традицията ни продължава с изобретатели. НА 3 Март 2009 година СДРУЖЕНИЕ „НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ СЪХРАНИ БЪЛГАРСКОТО“ качи в интернет страницата си новият календар за 2009 година. Традицията ни продължава с ИЗОбретатели.

ПОДКРЕПА за идеята ”Въвеждане и организиране на денонощен градски транспорт в гр. София”

септември 29, 2008 by  
Filed under Инициативи, Новини

Сдружение „Национално обединение Съхрани Българското“ поздравява инициаторите на идеята за въвеждане на денонощен градски транспорт в гр. София. Малко са хората и организациите, които извършват дейности в посока на нейното частично или напълно реализиране.

Ден на Ботев

юни 2, 2008 by  
Filed under Инициативи, Новини

На 2 юни 2008 г. сдружение „Национално обединение Съхрани Българското” и клубовете в цялата страна ще сведат глава и ще отдадат почит на Христо Ботев и на всички онези знайни и незнайни радетели за свободата и обединението на нашата родина. Поклон.

Национална подписка за Севтополис

юни 1, 2008 by  
Filed under Инициативи, Новини

На 1 юни 2008 г. сдружение „Национално обединение Съхрани Българското” стартира дългоочакваната национална подписка в подкрепа на изключителния проект за реставрирането на древния тракийски град Севтополис.

Ден на ХРАБРОСТТА

май 6, 2008 by  
Filed under Инициативи, Новини

Днес отдаваме почит и признание на всички смели български мъже и жени, които са дали клетва пред знамето на нашата родина, да защитават и съхраняват българския дух, българското отечество и българския народ. признателни сме ви! Във връзка с празника сдружение „Национално обединение Съхрани Българското” започва активна работа по линия на представяне на продукти и реализиране […]

Next Page »